Info aplicanți


Clubul U-BT Cluj-Napoca eliberează acreditări de presă valabile pentru sezonul 2020-2021, pentru toate meciurile în care este angrenată echipa de seniori și clubul nostru are calitatea de organizator.

Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile echipei U-Banca Transilvania este limitat la un număr de 10 persoane (maxim una pentru fiecare publicație) pentru meciurile care se desfășoară în BTarena. 

Reprezentanții media care au solicitat acreditări de presa și pentru Turneele organizate anterior la Cluj-Napoca (și au deja acreditarea fizică), vor folosi în mod obligatoriu pentru solicitarea accesului la meciurile din cadrul Turneului 10 LNBM, link-ul specific primit pe adresa de e-mail (verificați inclusiv folderul spam/junk). 

Formularul alăturat se va utiliza doar pentru solicitarea de acreditări NOI pentru Turneul 10 LNBM și sezonul 2020-2021.

Accesul Turneul 10 LNBM:

  • Solicitările de acreditare se fac completând Formularul de înregistrare până joi, 01.04.2021, ora 14:00.
  • Notificările de aprobare vor fi transmise joi, 01.04.2021, ora 18:00.

Info: În procesul de aprobare, se va ține de cont de (1) numărul reprezentanților media ai echipelor angrenate în meci și (2) reflectarea activității baschetbalistice în respectiva publicație pe parcursul sezoanelor anterioare.

Conform Protocolului Medical emis de Federația Română de Baschet, pentru accesul în sală reprezentanții mass-media sunt obligați să se supună triajului epidemiologic și observațional și se obligă să respecte normele sanitare și de igienă. De asemenea, fotografii nu vor avea acces în zona 1, respectiv zona terenului de joc.

Toate informațiile privind drepturile și obligațiile persoanelor acreditate precum și despre ridicare acreditărilor vor fi transmise în răspunsul solicitărilor aprobate.

Pentru orice alte solicitări sau informații ne puteți contacta pe adresa media@u-bt.ro.

Formular înregistrare